Takaisin Etelä-Savon maaseutunuorten valintakokous 08.12.2023, Mikkeli

Uutinen

Etelä-Savon maaseutunuorten valintakokous 08.12.2023, Mikkeli

20.11.2023

Tule mukaan Etelä-Savon maaseutunuorten valintakokoukseen, jonka ohessa ruokaillaan ja päästään seuraamaan Jukurit - SaiPa -jääkiekkopeliä. 

Ohjelmaluonnos:

Mikkelin jäähalli, Viikinki- ja Heimo-kabinetit

Klo 17:00 Valintakokous alkaa

n. Klo 17:30-18:30 Ruokailu

Siirtyminen katsomoon (A7)

Klo 18:30 Peli alkaa

 

Kokouksen tarkoituksena on valita kolme eteläsavolaista nuorta mukaan maaseutunuorten valiokuntatoimintaan. Kiinnostaisko sua lähtee mukaan valiokuntatoimintaan? Tule rohkeasti mukaan meidän kokoukseen!

Savomanujen valiokunta= MTK-Etelä-Savon maaseutunuorten valiokunta, jonka tärkein tehtävä on ideoida tapahtumia Etelä-Savoon ja tuoda uusia ajatuksia edunvalvontaan aina MTK ry:n huipulle saakka sekä kansanedustajiin ja ministereihin vaikuttaminen. Yhteistyötä tehdään mm. Pohjois-Savon maaseutunuorten valiokunnan kanssa. 

KENELLE VALIOKUNTATYÖ ON? Valintahetkellä enintään 35-vuotias MTK-jäsen. Jos et ole MTK-jäsen, mutta kiinnostuit paikasta - vielä kerkeät liittyä MTK-jäseneksi!

MIKSI VALIOKUNTAAN? Pääset integroimaan itsesi Etelä-Savon ja halutessasi koko valtakunnan MTK-verkkoon! Pääset kehittämään itseäsi ja maataloutta. Pääset näkemään ja tekemään läheltä maatalouden ja oman tilan edunvalvontaa sekä ideoimaan mahtavia tapahtumia hyvässä porukassa Etelä-Savoon sekä pääset osallistumaan valtakunnan tapahtumiin.

MITÄ EDELLYTTÄÄ? Sitoutumista tehtävään kolmeksi vuodeksi. Ajankäytöllisesti on tärkeää, että olet tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyksin. Kokouksia vuodessa on noin 5-6 kappaletta, joista osa on etänä. Valtakunnan tapahtumia on 2 kpl:tta vuodessa ja Etelä-Savossa tapahtumia on järjestelyaktiivisuuden mukaan.

Jos kiinnostuit itse valiokuntapaikasta, voit asettua ehdolle valiokuntaan ilmoittautumalla mukaan kokoukseen!

Käytä ääntäsi ja tule mukaan illanviettoon vaikuttamaan, ketkä valitaan valiokuntaan!

"Manuilu on sopivassa suhteessa rentoa yhdessäoloa, rautaista asiaa sekä verkostojen rakentamista ja niiden ylläpitoa!"

Lisätietoja mielellään antaa:

Krista Autio                  TAI      MTK-Etelä-Savon maaseutunuorten valiokuntalaiset

0504775100                           Maaseutunuorten yhteystiedot

krista.autio@mtk.fi