MTK:n jäsenyys kannattaa

On monia syitä, miksi kannattaa liittyä MTK:n jäseneksi. Järjestö tarjoaa jäsenilleen edunvalvonnan lisäksi erilaisia jäsenpalveluja: ajankohtaista tietoa, tilaisuuksia ja koulutuksia. Merkittävä osa järjestön tuottamasta palvelusta on erilaista asiantuntija-apua.

Erittäin tärkeää on myös yhteisöllisyys - yhdessä tekeminen. Järjestöön kuuluminen luo jäsenille tunnetta yhteisöllisyydestä ja omasta ammatti-identiteetistä. Yhteisten arvojen ylläpitäminen sekä tietojen, taitojen ja kokemusten jakaminen saman alan ihmisten kesken on tärkeä osa järjestötyötä.

Jäsen saa lukuisan määrän rahanarvoisia jäsenetuja. Jäseneduilla voi saada useiden satojen eurojen suuruiset säästöt vuoden aikana. Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MTK-liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetujaan. Jäsenetuja voi saada esimerkiksi vakuutuksista, energiasta, polttoaineista sekä virkistys- ja vapaa-ajan matkoista.

Nyt voit ilmoittaa perheenjäsenesi MTK-jäsenyyteesi Lyyti-linkin kautta. 

Perheenjäsenen kriteerit: 

  • Perheenjäsen on yli 15-vuotias. Perheenjäsen voi olla yrittäjän/yrittäjien lapsi.
  • Tähän ryhmään kuuluu myös tilan yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä asuva ns. ”vanha sukupolvi”. 

Mitä perheenjäsen hyötyy tästä?

  • 15-35-vuotias MTK-perheenjäsen on maaseutunuori, jolloin on tervetullut kaikkiin maaseutunuorten tapahtumiin
  • Perheenjäsenen jäsenedut ovat samat kuin henkilöjäsenellä. Lisätietoja löydät täältä:  https://www.mtk.fi/jasenedut ja https://www.mtkhankinnat.fi/
  • Yrittäjän MTK-jäsenmaksu kattaa myös perheen yli 15-vuotiaat perheenjäsenet. 
  •  Yrittäjän jäsenmaksuun ei tule korotuksia, vaikka perheenjäseniä lisätään tietoihin!

Voit vaihtoehtoisesti ilmoittaa MTK-yhdistyksesi sihteerille perheenjäsenen lisäämisestä, mutta voit myös suoraan lisätä sen linkin kautta: https://www.lyyti.in/Lisaa_perheenjasen_MTKn_jaseneksi_5195

Lisätietoja: Krista Autio/ 0504775100 / krista.autio@mtk.fi 

MTK-Etelä-Savon jäsenille 15 %:n alennus Suonentieto Oy:n ohjelmista

MTK-Etelä-Savo ja Suonentieto Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella tuottajaliiton jäsenet saavat 15 % alennuksen Suonentiedon maa- ja metsätalouden atk-ohjelmista.

Jäsenyyden toteamiseksi on tilauksen yhteydessä annettava jäsentunnus. Tilaukset voi jokainen tehdä suoraan Suonentiedosta, puh. 017 264 2642 tai lähimmältä jälleenmyyjältä.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö

Tuomo Tikkanen, 017-264 2642,
myynti( at )suonentieto.fi

Alueemme jälleenmyyjät:

Ylönen Aija, 040 500 3126
Maatilayrittäjien atk- ja koulutuspalvelu, Reija Immonen, 0400 451 699

 

Pk-Rengas Oy:n renkaat

MTK-Etelä-Savo ja Pk-Rengas Oy Savonlinnasta ovat sopineet jäseneduista MTK-Etelä-Savon alueen tuottajayhdistysten jäsenille.

Jäsenetu kattaa henkilö- ja pakettiautojen sekä traktoreiden renkaat ja asennustyön.  Jäsenedun saat selville esittämällä MTK:n jäsenkortin kaupanteon alkuvaiheessa.

Päivitämme parhaillaan jäsenetua. Ajantasaisen tarjouksen saat ottamalla suoraan yhteyttä PK-Renkaaseen, Sateliittikatu 2, 57210 Savonlinna puh. 015 250 202, fax 015 250 801

 

Tuovi -tuotevirtakirjanpito

Biofenno Avoin Yhtiö ja MTK-Etelä-Savo ovat sopineet 15%:n alennuksen Tuovi Tuotevirtakirjanpito-ohjelman vuosilisenssistä.

Jäsenyyden varmistamiseksi on tilauksen yhteydessä annettava jäsentunnus.

Lisätietoja ohjelmasta: www.tuovi.fi

Kysy lisää:

Mika Karppinen, 040 773 8212
tuovi(at)tuovi.fi